zondag 1 april 2012

Kimberley Magazine!

Eindelijk is het dan zover, de tweede editie van Ki'mberley Magazine!
We zijn ontzettend trots, want deze ongelooflijk mooie en getalenteerde dame is ook nog eens de online styliste van Wear for Love!

Kimberley Schouten, alive and kickin’since 1991. Ze is momenteel hard op weg om zichzelf de titel van International Lifestyle Professional toe te kennen. Momenteel studeert ze aan het 2e jaar van International Lifestyle Studies.

Ze zit geen moment stil. Naast haar studie, haalt ze veel inspiratie uit lifestyle, dit is te zien op haar blog, die in september 2011 het licht zag, www.kimberleyschouten.com. Sindsdien gaat alles in een stroomversnelling. Via haar blog heeft ze vele mooie kansen gekregen. Zo mag ze o.a. de titel columnist van haar bucketlist afstrepen. Daardoor ontstond ook haar geheime liefde voor schrijven. Ze besloot het schrijven en inspireren te bundelen, en zo werd KI’MBERLEY Magazine geboren. Haar eigen, online lifestyle magazine.

Maar als kers op de taart: Wear for Love. Na enig online contact, was het dan echt tijd om elkaar te ontmoeten, in real life. Van het een kwam het ander, je kent het wel. En mogen wij officieel bekend maken dat Kimberley deel uitmaakt van het WFL team!


Wij zijn er van overtuigd dat we nog heel veel van Kimberley gaan horen.
Nu is het tijd voor een flinke dosis fashion & lifestyle inspiratie.
Geniet van het Ki'mberley Magazine!

With Love,
Danie & Roos
Wear for Love


1 opmerking:

  1. Het eerste wat is zag: Kimberley Magazine! Leuk dat er een Kimberley magazine bestaat! hihi Ik stel me even voor mede naamgenoot Kimberley!

    Erg leuk artikel ;)

    BeantwoordenVerwijderen