zondag 25 november 2012

Kom shoppen in de Wear for Love VIP ROOM!Online shoppen bij Wear for Love is gemakkelijk, snel en erg leuk! Toch kunnen we ons voorstellen dat je graag de kleding zou willen passen, de stoffen kunt voelen en persoonlijk advies zou willen krijgen. Dat kan vanaf nu bij Wear for Love! In de prachtig ingerichte showroom kun je op afspraak komen shoppen.

Wear for Love VIP Room
In de WFL Vip Room sta jij centraal en kun je naar hartenlust de hele collectie van Wear for Love doornemen. Indien gewenst staan we voor je klaar om je persoonlijk advies te geven.
In de Wear for Love Vip room is alles mogelijk. Ben je toe aan een nieuwe garderobe, zoek je voor dat ene feestje de perfecte jurk of heb je een nieuwe baan en wil je een zakelijke outfit? Wij staan voor je klaar om jouw perfecte outfit samen te stellen.WFL Workshops
Toe aan een make-over of wil je weleens eens weten of jouw look nog up to date is?
Wear for Love biedt een aantal fashion workshops aan om je weer helemaal te laten stralen!
Kom alleen of juist samen met je vriendinnen of je collega’s. We maken de workshops op maat aangepast aan jouw wensen. Alles is mogelijk, denk hierbij aan make-up, haar, kleur & stylingadvies of een high heels workshop. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!Maak een afspraak
Shoppen in de Wear for Love VIP Room gaat alleen op afspraak. Zo kunnen we de tijd voor je nemen en staat er altijd een hapje en een drankje klaar. Neem dus altijd even contact met ons op.

Contact
Kom shoppen in de Wear for Love VIP Room
Wear for Love
Takkebijsters 67
4817 BL Breda
viproom@wearforlove.nl
06-34558907 

With Love,

Danie & Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten