woensdag 8 mei 2013

WFL Diary: Genoten van de zon en de nieuwe zomer collectie!Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love.

Danie en Rosalie, vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'? Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary!

Dag Bea, hallo Willem! Hebben jullie ook zo genoten van een zonnige koninginnedag? Rosalie heeft koninginnedag gezellig doorgebracht in Breda en Danie in haar eigen stadje Utrecht. Maar uiteraard werd er de volgende dag weer keihard
gebikkeld op kantoor want de nieuwe collectie is binnen! Dat betekent de nieuwe kleding online zetten, shooten en de campagne voorbereiden.
Wordt het nu dan eindelijk echt zomer zodat we dan ook de prachtige shorts, maxi skirts en sandaaltjes aan kunnen? We hebben in ieder geval heerlijk genoten van het zonnetje de afgelopen week.

Enjoy the WFL Photo Diary!

Nieuwe collectie is binnen! Wauw, vrolijke kleurtjes, edgy shorts... Houd www.wearforlove.com goed in de gaten.. Deze fashionable spring/summer items staan binnenkort online!


Verliefd op deze geweldige One Teaspoon shorts bezet met pailletten...
Een ware must-have voor dit seizoen. Soon online!

DE must-have shorts van deze zomer!

Ook deze edgy pink shorts van One Teaspoon zullen snel online komen!


De lente! Heerlijk....


Het Wear for Love hondje Yohji geniet ook van het zonnetje! Hij gaat altijd gezellig mee naar kantoor en daar word hij natuurlijk altijd vertroeteld door de meiden. 


Wat zijn we toch een zoetekauwen..... Rainbowcake!


Gebakken banaan, vanille ijs en chocola... Yummie!


Ondanks dat we van snoepen houden sporten we ook heel veel. Heel het team is in de ban van Insanity. Dankzij Insanity kunnen we lekker eten én slank blijven;-)


Genietend op het terras van het mooie weer en deze overheerlijke cocktail.
Proost!

Ook in het weekend wordt er vaak flink doorgewerkt... Maar hoe fijn is het als je dat heerlijk in de patio in het zonnetje kan doen!


Ook hebben we nog even een kijkje genomen bij de opening van Strand Zuid, het feestje van de modemeisjes, Sparkle!

Kom je ook 's gezellig langs in de Wear for Love boutique?


Tot volgende week!

With Love,
Danie & Rosalie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten