woensdag 4 december 2013

Wear for Love Photo Diary | Wear for Love gaat verhuizen | Life After Football Business Lunch | SUPER Winter Sale

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Danie en Rosalie, vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'?
Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary.

Afgelopen week hebben we de Life After Football Fair bezocht en zijn we druk bezig met het voorbereiden van onze verhuizing. Ja... Wear for Love gaat verhuizen naar een nieuw kantoor! We blijven in hetzelfde gebouw maar dan een verdieping hoger. Vanwege de verhuizing is er vrijdag 6 december een SUPER sale op onze oude locatie. Komen jullie ook?


Enjoy the new WFL Diary!

We zijn de week goed begonnen met een Business Lunch georganiseerd door de Lifestyle Business Club tijdens de Life After Football Fair in ons favoriete restaurant The Harbour Club Amsterdam.

Heerlijk gegeten!

We kregen een leuke goodiebag mee naar huis.

Presents!

Tijd voor ontspanning!
Danie had afgelopen weekend een leuk feestje in Rotterdam.


De feestdagen komen eraan en je kunt niet vroeg genoeg zijn om je
ultieme party dress te shoppen bij Wear for Love!


Hoe leuk is de Wear for Love Cadeaubon!
Prachtig verpakt samen met leuke goodies. Dus zoek je nog een fashionable cadeau?

LIKE SHARE & WIN
In samenwerking met Ydence met gaan we deze fashionable set verloten! Hoe leuk is dit zo met de feestdagen in het vooruitzicht. Like de pagina van Ydence en de pagina van Wear for Love en deel deze post! Zet ook in de opmerking welke maat je draagt. Maandag 9 december maken we de winnares bekend. 


Ilona studeert modemanagement aan TMO Hogeschool in Doorn. Haar interesse voor mode gaat door naast haar studie. Ze volgt de laatste modetrends en het liefst shopt ze iedere dag mooie fashion items.

Sinds augustus loopt ze stage bij Wear for Love als marketing en sales medewerkster. Voor haar stageopdracht doet ze onderzoek naar de positionering van Wear for Love in de kinderkledingbranche. Om haar te helpen met haar marktonderzoek vragen wij jullie om via de onderstaande link de enquête voor haar in te vullen. De enquête duurt maar een paar minuten.
Aan het einde van de enquête staat een kortingscode van 20% die je kunt gebruiken op de nieuwe collectie van Wear for Love. Deze kortingscode voer je in bij het veld voucher tijdens het bestelproces.




Wear for Love gaat verhuizen! We hadden de kans om te groeien, dus die hebben we aangegrepen.
We blijven in hetzelfde pand, alleen verhuizen we naar een andere verdieping.
Aankomend weekend gaan we over naar ons nieuwe kantoor en daarom is er aankomende vrijdag een SUPER WINTER SALE op onze oude locatie.

Dus aanstaande vrijdag 6 december is de Wear for Love Boutique in Breda geopend van 10.00 tot 21.00 uur!

Deze dag shop je o.a. SuperTrash Girls, NIKKIE by Nikkie Plessen, Jacky Luxury met kortingen tot 70%. Ook krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis!



Tot volgende week!

With Love,

Danie & Roos

1 opmerking:

  1. Leuke foto's! Ik heb jullie winactie bovenaan mijn tijdlijn gezet! Beidde fb pagina's like ik allang ook heb een reactie geplaatst op jullie fb pag. bij dit art. en geshared heb ik ook ;-)
    Fijne verhuizing 1 etage hoger dan waar jullie zitten en een fijn sale ;-)

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen