woensdag 21 mei 2014

WFL Photo Diary | WFL Events | Pacha Festival | LOVE

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'?
Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary.

Wat hebben we genoten van het heerlijke weer! Jullie ook? Danie & Roos zijn druk geweest met het voorbereiden van de WFL Fashion Events. Zo is er aanstaande zondag de ONE DAY SALE op het kantoor van Wear for Love en staat er een datum gepland voor de Wear for Love Boutique at The College Hotel op zondag 29 juni.


Enjoy the new WFL Diary!

We hebben heel veel leuke goodies ontvangen voor de goodiebag van de Mid Season Sale aanstaande zondag en voor de College Hotel op 29 juni.

Zondag 25 mei is de Wear for Love boutique geopend voor een exclusieve MID SEASON SALE en een gezellige zondagmiddagborrel! Alleen deze dag shop je de nieuwe zomercollectie van Wear for Love met kortingen tot 40%! De Wear for Love Boutique is gevuld met de nieuwste collecties van o.a. NIKKIE by Nikkie Plessen, Kardashian Beauty, LOVE, LA Sisters en BOHO Bikini’s. Maak je kledingkast klaar voor de zomer met de mooiste fashion items en profiteer van de Mid Season Sale prijsjes!

Het prachtige College Hotel. We hadden hier een meeting over ons event op 29 juni!

Op zondag 29 juni is er ook weer The College Jazz in het hotel. Nog meer gezelligheid!

Wij zijn verliefd op deze Nail Bracelets!
De spijker armband is dé trend van dit seizoen en is al bij menig blogger en celebrity gespot! De armband in de vorm van een spijker heeft een onopvallende sluiting. De Nail Bracelet is geinspireerd op de juste un clou armband van Cartier. De spijker armband is er in de kleuren zilver, goud en rosé goud. 
Een must-have voor dit seizoen! 

Jasmina gespot in de LOVE Playsuit van Wear for Love
Love Love Love Love!

Family Time! Danie lekker op pad met haar gezin.

Roos is afgelopen zaterdag naar het Pacha Festival geweest in Amsterdam. 
Party!

Gezelligheid met de meiden!

Champagne!

Hoe stoer is dit boyfriend t-shirt van LA Sisters!
De casual feel van deze top is perfect om zowel te combineren met 
high-waisted jeans, maxi-skirt als ripped shorts!

We gaan een heerlijke zonnige week tegemoet. Tijd voor een must-have of the week waarmee je deze kunt week kunt genieten. Of je nu kiest voor de grijze of gele jurk uit de nieuwe collectie van Jacky Luxury, met deze maxi dresses ben je summer proof!
Alleen deze week shop je deze must-have jurken met 20% korting. 

We spotten Fashion Blogger Demi in dit floral setje van LOVE.
We LOVE it! Shop hier>

De zomer komt er aan! Gelukkig staat er weer een nieuwe voorraad BOHO Bikini's online bij Wear for Love. Het merk BOHO Bikini's onderscheidt zich door gebruik te maken van een mix & match concept. Zo kun je de maten en de kleuren van het boven- en onderstukje zelf kiezen! Natuurlijk shop je BOHO Bikini's met gratis verzending en een leuke goodie bij Wear for Love.

Tot volgende week!

With Love,

Danie & Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten