vrijdag 9 mei 2014

We LOVE The Wedding Season

Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. 



Wedding Season is aangebroken. Een seizoen vol liefde, trouwerijen, pasteltinten en de mooiste trouwjurken. Mooi weer vinden de meeste stellen belangrijk op hun trouwdag daarom zijn de maanden mei, juni en juli populaire maanden om te trouwen. Al ben je in Nederland natuurlijk nooit zeker van mooi weer, ook niet in de zomer!
In dit blog vertellen we alles over The Wedding Season. Wat draag je naar een bruiloft, wat zijn de trends op het gebied van trouwen en geven we je leuke tips.

Enjoy the WFL Blog!


Trend | De Boudoir Shoot
Een stijl van fotografie die eigenlijk al heel oud is, is de zogenaamde 'boudoir' fotografie. 

Een 'boudoir' bestond vroeger uit de privé-vertrekken van een dame, zoals een slaapkamer, badkamer en kleedkamer. In Amerika is de Boudoir shoot al jaren een must-do bij een bruiloft. In Nederland komt het ook steeds vaker voor. Maar wat is een Boudoir Fotoshoot precies? Als bruid heb je met veel zorg en liefde DE Jurk uitgezocht. Natuurlijk hoort daar mooie lingerie bij, lingerie welke gezien mag worden en best een beetje meer aandacht mag krijgen. Bij Boudoir fotografie wordt de bruid gefotografeerd op een sensuele, romantische, en op tikkeltje ondeugende manier in haar (bruids) lingerie. Dit is natuurlijk mooi voor jezelf maar natuurlijk ook voor de bruidegom. Stel je eens voor dat op de ochtend dat je gaat trouwen en elkaar niet mag zien, de bruid aan de bruidegom de prachtige foto’s laat bezorgen. Wat zal hij verrast zijn met dit cadeau! De ultieme 'wedding gift'.
Tip: Kijk eens op de website van MBDD Fine Art Wedding Photography & Film . Zij zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie & boudoir shoots!
Bron: MBDPhotography



A Natural Glow
Iedere bruid wilt stralen op haar trouwdag. Een natuurlijke gebruinde huid is een must. Bakken onder de zonnebank is slecht voor je huid en daarom is spray-tanning een ideale uitkomst. 
Spray-tanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende teints om precies de juiste kleur op jouw huid af te stemmen. Ze ben je op je trouwdag verzekerd van een prachtige natural glow! Spray-Tan Salon Natural Glow in Breda kun je terecht voor een prachtige natuurlijke tan voor ieder huidtype. Ook het bruidsgezelschap moet stralen op jouw trouwdag. Maak er een leuke dag van en kom samen met je bruismeisjes zodat iedereen deze dag is voorzien van een Natural Glow. Klik hier voor meer info over spray-tanning!
.


What to Wear....
Altijd een dilemma... Wat moet ik aan! Vooral voor deze dag kan het uitzoeken van een outfit een dilemma zijn. Gelukkig hebben de meeste bruiloften tegenwoordig een dresscode wat het allemaal wat makkelijker maakt. Een jurk is altijd een goede optie. Er is wel 1 regel, draag geen wit! Wit is voor de bruid en niet voor de gasten. Pasteltinten passen helemaal in de romantiek van de dag en het zomerseizoen. Hierbij een aantal looks. Be inspired!

Een prachtig romantisch jurkje in een nude pastel kleur. Style het jurkje af met mooie sieraden, heels en een clutch. Een zacht roze glossje op je lippen en klaar!

Wil je liever geen jurkje aan? Denk dan eens aan een jumpsuit. Deze romantische jumpsuit van LOVE zit heerlijk comfortabel en hiermee ben je verzekerd van de juiste look voor een bruiloft. Draag de jumpsuit met wedges, een mooie statement ketting en natuurlijk een natural gloss voor je lippen.


Wat een prachtige tafel... L O V E

Flowers!

Wedding Cake

Bouquet

Dresses

Rings


Forever mine, Forever thine, Forever ours.......


With Love,

Danie & Roos
Wear for Love







1 opmerking:

  1. Lijkt me zo prachtig om dan een naakt fotoshoot te overhandigen aan mijn man!

    BeantwoordenVerwijderen