woensdag 4 juni 2014

WFL Photo Diary | Danie's Baby Shower | Secret Project!

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'?
Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary.

Danie is inmiddels 28 weken zwanger en haar buikje is lekker aan het groeien. Afgelopen zondag heeft Rosalie de baby shower van Danie georganiseerd. Samen met familie en vrienden hebben ze heerlijk geluncht, gelachen, gehuild en natuurlijk cadeautjes opengemaakt voor Danie en de baby. Wat hebben ze genoten! Bij Wear for Love zijn we weer lekker druk met het organiseren van de Wear for Love Pop-Up boutique in The College Hotel Amsterdam op zondag 29 juni. Hierover vertellen we jullie volgende week meer. En achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met een heel leuk project!
  
Enjoy the new WFL Diary!

Bijna is het dan zover...
Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en heel snel kunnen we het ook aan jullie laten zien. Keep you posted!


Danie 28 weken zwanger. Wat ziet ze er prachtig uit!

Rosalie heeft de baby shower georganiseerd van Danie. Op kantoor mocht ze hier natuurlijk niets van laten merken en dat was soms best moeilijk. Ze kreeg ze regelmatig appjes en foto's doorgestuurd over de shower. Zo ook van deze versieringen van de taart. Hoe schattig is dit!

Rosalie is creatief geweest!

Dit was het resultaat. Schattige kleding hangertjes voor de baby.

Een super geslaagde dag!

Ook Noemy, de dochter van Danie was op de baby shower. 


De populaire spijker armbanden zijn weer terug!
De spijker armband is dé trend van dit seizoen en is al bij menig blogger en celebrity gespot! De armband in de vorm van een spijker heeft een onopvallende sluiting. De Nail Bracelet is geinspireerd op de Juste Un Clou armband van Cartier. De armband is er in de kleuren zilver, goud en rosé goud. 
Een must-have voor dit seizoen!

Rosalie was een dagje vrij. Ze werd heerlijk wakker met haar dochtertje!


De WK t-shirts zijn binnen! We hebben er nog maar een paar op voorraad dus wacht niet te lang.

Tijd voor een nieuwe must-have of the week!
Het gaat een prachtige week worden dus dit witte tuniekje uit de nieuwe collectie van NIKKIE by Nikkie Plessen mag niet ontbreken in je garderobe. Je kunt het tuniekje ook als jurkje dragen.

Tot volgende week!

With Love,

Danie & Rosalie1 opmerking:

  1. Leuke versierde hangers!
    Het was zo te zien een hele grote verassing voor haar.
    Mooie bracelts en prachtige t-shirts.


    Fijne dag Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen