woensdag 7 augustus 2013

Wear for Love Diary: WFL 2nd Anniversary, Outfitposts en Free Shipping

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Danie en Rosalie, vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'? Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary!


De datum van onze 2nd anniversary is bekend. Ben jij er ook bij? Klik hier op 'aanwezig' en je staat op de Wear for Love gastenlijst. De goodiebags zijn geweldig, we hebben heerlijke cocktails en we gaan ook nog eens geweldige prijzen weggeven! Naast de voorbereidingen voor onze 2nd Anniversary is Danie heerlijk aan het genieten van haar vakantie en zijn we verder druk met het voorbereiden van het nieuwe seizoen!

Enjoy the new WFL Diary!

We hebben deze week weer een nieuwe must have of the week geselecteerd! Deze week hebben we gekozen voor de Jacky Luxury panter jeans. Een jeans met panter print en on-trend neon tinten die de broek een edgy touch geven. Een jeans met prachtige kleuren, perfect voor een zomerse look!

Danie laat zien hoe je de must-have of the week kunt combineren met de prachtige tops uit de Wear for Love Boutique!


Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd voor de Wear for Love 2nd Anniversary Party.
Klik hier op 'aanwezig' en je staat op de Wear for Love gastenlijst.


Lisa Lois... De dochter van Rosalie wilde maar al te graag de nieuwe collectie van SuperTrash Girls showen aan ons. Is ze niet schattig? 

 Een heerlijk stoer jasje van Jacky Luxury... We LOVE it!

Wat hebben we weer genoten van het weer de afgelopen week! En met deze tropische temperaturen is een heerlijke comfi maxidress van Mbym ideaal. Combineer met een prachtige leren tas van Treasures en je hebt in een hand omdraai een casual chique look! Shop beide fashion items nu in de sale!


Onze nieuwe stagiaire Ilona was op bezoek. Zij start eind augustus bij Wear for Love!

Ilona droeg de prachtige Rock Star top van Jacky Luxury.

Psssst... Tot en met vrijdag 9 augustus gratis verzending bij Wear for Love!


Tot volgende week!

With Love,
Danie & RoosGeen opmerkingen:

Een reactie posten