zondag 16 februari 2014

Love My Face & Body | Spray-Tanning

Love My Face & Body | Spray-Tanning

Een gezonde bruine kleur op je huid... Dat doet je direct goed. Een gezonde tint laat je er direct beter uitzien en zo voel je je ook. Je hoeft minder make-up te gebruiken en je kleding staat opeens veel beter. Helaas laat de zon zich met het Nederlandse klimaat niet zo vaak zien. Veel mensen gaan daarom onder de zonnebank. Op zich is zonnen onder de zonnebank niet schadelijk, mits het met mate gebeurt. Overmatig zonnen is slecht voor je huid, denk aan huidveroudering en huidziektes door de schadelijke UV stralen. 
Gelukkig is er een gezond alternatief genaamd Spray-Tanning!
In Amerika is spray-tanning niet meer weg te denken en ook de celebrities zijn fan. 
We zijn ons gaan verdiepen in deze trend en ook wij zijn in LOVE met Spray-Tanning.
Binnen 10 minuten creëer je namelijk een gezonde bruine teint zonder de schadelijke UV straling. We zijn zelfs zo enthousiast geworden dat ook Danie & Roos een spray-tan salon hebben geopend in Breda genaamd Natural Glow. In de Wear for Love Boutique was er ruimte over om klanten te voorzien van een prachtige natuurlijk glow. 

We merken dat spray-tanning in Nederland nog onder de aandacht gebracht moet worden. Er zijn veel vragen en we horen nog te vaak dat je er oranje van zal worden. Daarom in dit blog alle ins & outs over Spray-Tanning!
Waarom spray-tanning
We worden ons steeds meer bewust van de gevaren van UV straling. Toch wil je er stralend uitzien met een gezonde bruine teint. Daarom is Spray Tanning de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende teints om precies de juiste kleur op jouw huid af te stemmen. Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. De tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, Vitamine E en vochtinbrengende elementen. Alle ingrediënten voor een gezonde en stralende huid.  
√ Direct een gebruinde huid
√ Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit 

√ Het is snel, spray tanning duurt 10 tot 15 minuten

√ Natuurlijk resultaat

√ Niet schadelijk voor je huid!

Geweldig voor bruiloften, gala’s en evenementen
Bruin naar je vakantiebestemming
Kleur afgestemd op uw teint en keuze
De behandeling
Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten. DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème en gebruik tijdens het douchen milde zeep of milde douchegel. 

De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Over het resultaat hoef je je geen zorgen te maken! Er zijn verschillende vloestoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel 'sun kissed' effect wil, kan dat ook. Voor een persoon met rood haar en sproetjes wordt bijvoorbeeld een andere kleurintensiteit gebruikt als voor een klant met bruin haar en een licht getinte huid. 
Spray-Tan Salon Natural Glow
De perfecte teint voor hem & haar bij Spray Tan Salon Natural Glow in Breda. In de Wear for Love Boutique kun je nu ook terecht voor een spray-tan behandeling. Danie & Roos zijn gecertificeerd en creëren binnen 10 minuten op een professionele manier een natuurlijke glow op je huid.Bij Spray Tan Salon Natural Glow werken we alleen met producten met een hoge kwaliteitsformule. We werken met verschillende kleuren en teints zodat we altijd een natuurlijke teint creëren zonder het gevreesde wortel effect. Bij Spray Tan Salon Natural Glow loop je gegarandeerd met een stralende look en een heerlijk gevoel de deur uit. Geen tijd om de deur uit te gaan? Wij komen ook aan huis!


Spray-Tan Party
Een nieuwe trend op het gebied van Spray-tanning is het houden van spray-tan parties!

Een spray-tan party is een perfecte gelegenheid voor een avondje of dagje uit met vriendinnen, studenten, collega’s of voor een vrijgezellenfeest! Onder het genot van een glaasje champagne en lekker hapjes ben je verzekerd van een stralende bruine kleur en een leuke ervaring. Ook bij Spray-tan Salon Natural Glow kun je terecht voor een spray-tan party. We zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes en een gezellige sfeer. Iedereen gaat ook nog eens met een goodiebag naar huis en op de behandeling ontvang je een leuke groepskorting.

Ook kun je thuis een spray-tan party organiseren. De gastvrouw zorgt voor een hapje en een drankje. Een leuk detail is dat de gastvrouw de behandeling gratis krijgt!
Like Share & Win
Like de Facebook Pagina van Spray Tan Natural Glow en win een full body behandeling t.w.v. €25!With Love,

Danie & Roos

1 opmerking:

  1. Gelukkig heb ik dit niet nodig omdat ik al van mezelf geteint ben!
    Ik wens iedereen die hieraan meedoet veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen