dinsdag 4 februari 2014

LOVE My Valentine


LOVE My Valentine... 
Voor de Romeinen was Valentijn destijds een belangrijk feest. Volgens het verhaal werden de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Tijdens het feest waren de twee jonge mensen die aan elkaar gekoppeld werden elkaars partner. Niet echt heel romantisch! Gelukkig mogen we in deze moderne tijd ons eigen partner kiezen.

Valentijnsdag is al lang niet meer alleen voor je geheime liefde. Deze dag is bij uitstek geschikt om je geliefde te verassen en even wat extra aandacht te geven met cadeautjes, bloemen of een kaartje.

Ben jij al in de stemming voor de Dag van de Liefde? Wear for Love gaat je hierbij helpen met Valentijn Lust & Must-Haves, Hot Spots en heel veel romantiek!

Paris… J’adore!
Dat de meest romantische stad in ter wereld is natuurlijk Parijs. De prachtige parken, de Seine, de Eiffeltoren en bovendien de meest romantische taal ter wereld zijn verenigd in één stad. Parijs is een magische plek om samen met je geliefde een heerlijke romantische tijd te beleven. Gelukkig voor ons Nederlanders is Parijs praktisch naast de deur en kun je met de trein al binnen 2,5 uur in de stad van de liefde zijn.


Een romantisch diner is al een goed idee...
De liefde van de man gaat door de maag. Een romantisch diner is dus altijd een goed idee met Valentijnsdag.
Zoals jullie weten zijn Danie & Roos fan van The Harbourclub in Amsterdam. Een prachtig restaurant met een top service en een heerlijke menukaart.Voor Valentijnsdag hebben zij een special Facebook App genaamd 'Will you be my Valentine?' Met deze speciale App kun jij jouw geliefde uitnodigen voor een romantisch diner bij een vestiging naar keuze. Super handig! Ga direct naar de App via deze link: http://bit.ly/1fuj7dw


Valentijn Cadeau tips
Uit onderzoek is gebleken dat we elkaar het liefste een kaartje geven op Valentijnsdag. Andere populaire cadeautjes bestaan uit kleding, sieraden, etentjes en natuurlijk chocolade! Wat koop jij voor je geliefde en wat voor cadeautjes krijg je het liefst? Wij hebben de meest sexy en elegante items voor je geselecteerd in de WFL Valentijn Styleguide, want ook Valentijnsdag vier je in style! Op de Dag van de Liefde kan het allemaal niet zoet genoeg zijn. Meestal heeft de man geen idee wat hij voor zijn lover moet kopen? Dan is het zeker niet verkeerd om hem te wijzen op dit blog! Make-Up, een horloge of een mooie leren tas doet het altijd goed.



De meest verleidelijke Valentijns looks
Met Valentijn wil je er natuurlijk op je best uitzien. Een verleidelijk look creëer je in een paar eenvoudige stappen. Zo weet je zeker dat jouw geliefde zijn ogen niet van je af kunt houden.
Tip 1. Draag verleidelijke make-up! Trek de aandacht naar je mond door een mooie lipgloss te dragen en zet je mascara net wat extra aan voor een prachtige oogopslag. 
Tip 2. Een Little Black Dress is succes verzekerd. 
Tip 3. Draag high heels. Hierdoor lijk je slanker en het maakt je look vrouwelijk en sexy!
Tip 4. Een romantische krul in je haar zal je Valentijn Look helemaal afmaken.

Happy Valentijn!

With Love,

Danie & Roos



Geen opmerkingen:

Een reactie posten