zaterdag 15 maart 2014

LOVE THE BRAND | Ydence Spring Summer Collectie

De nieuwe collectie van Ydence staat online bij Wear for Love.
We zijn verliefd op deze spring summer collectie. Prachtige stoffen, mooie prints en zachte pastel kleuren. 
We LOVE it!

Ydence is het Nederlandse modemerk van jonge onderneemster Lara de Graaf. Ydence heeft iedere seizoen weer betaalbare kleding met een hoogwaardige kwaliteit. Het modemerk voor vrouwen combineert prachtige stoffen en subtiele kleuren met een tikje “rawness” dat terugkomt in de stoere detaillering. Vrouwelijke vormen worden benadrukt door de opvallende snit van de kledingstukken maar behouden toch een puur uiterlijk. De kenmerken van Ydence kan worden omschreven als gedurfd, ambitieus, altijd vrouwelijk, extravert en zelfverzekerd. Ydence is een merk voor vrouwen met een sterk gevoel voor stijl, die niet bang om zich te uiten door middel van hun individuele uitstraling. Als het gaat om mode en stijl, zijn ze een bron van inspiratie voor anderen.

Ydence ontwerpt voor de vrouw die het meeste uit het leven probeert te halen. Met de kleding van Ydence kun je je sterke punten accentueren en je persoonlijke stijl benadrukken. Alles wat Lara, de ontwerpster van Ydence doet, doet ze met passie en in harmonie.

Graag willen we jullie dé fashion looks laten zien van Ydence voor dit seizoen.
Kijk & Geniet!


Van deze zachte koraal kleuren kunnen we geen genoeg krijgen.
De Ydence Juliet dress is geschikt voor iedere gelegenheid. Het jurkje is prachtig met een hoge hak en een clutch voor een avondje uit. Maar hij is ook stoer te dragen met een jacket en wedges.


Go City Chic met deze prachtige stijlvolle outfit van Ydence! 
Met deze vrouwelijke look steel je de show! De zachte stoffen voelen als zijde en maken de outfit ook nog eens heerlijk comfortabel. Draag de look voor een dagje op kantoor met een jasje en flats. In de avond verlies je het jasje en ruil je de flats in voor een mooie pump en je bent klaar voor cocktail!

Every girl needs a perfect summer dress!
Een jurkje die je het liefst iedere dag wilt dragen omdat deze heerlijk zit en je laat stralen. Dat is de Juliet Summer Dress. De Ydence Juliet dress is geschikt voor iedere gelegenheid. Het jurkje is prachtig met een hoge hak en een clutch voor een avondje uit. Maar hij is ook stoer te dragen met een jacket en wedges.

Hét populaire jasje uit de nieuwe collectie van Ydence. De Ydence Jacket Nicole!
Dit geweldige jasje is een echte eye-catcher en geeft een basic outfit net dat beetje extra. Een statement jacket die je eindeloos kunt combineren. 

Deze outfit van Ydence is een lust voor het oog. De zachte kleuren en ook nog eens stoer en sexy tegelijk. 
We just LOVE it! Alle items zijn los ook nog eens eindeloos te combineren. Met deze set heb je gelijk 3 key fashion items in je garderobe voor veel prachtige fashion looks! 


Natuurlijk shop je de nieuwe collectie van
Ydence online bij Wear for Love!


Wearforlove.com loves you
Danie & Roos en het team van Wear for Love houden van je! Je bent onze zeer gewaardeerde klant en dat merk je aan alles. Online shoppen in onze webshop betekent:
* 24-uurs levering (bestel op werkdagen voor 16 u en PostNL bezorgt de dag erna)
*14 kalenderdagen bedenktijd
* betalen volgens jouw voorkeur, met iDeal/Afterpay/PayPal/creditcard
* een waar cadeautje uitpakken en altijd een verrassing bij je bestelling
*telefonische support en binnen een dag antwoord op je mail

Inspirational love
Ready for some serious shopping’? Duik de webshop in en vergeet niet om ook onze facebookpagina te liken. Hier vind je elke dag de leukste blogposts boordevol inspiratie voor je garderobe en aantrekkelijke week deals en winacties.

Love to see you soon!

With Love,

Danie & Roos





1 opmerking:

  1. Geweldige merk en deze fashion is look en kleedt de vrouw van nu helemaal af! Chique en in style!

    BeantwoordenVerwijderen