woensdag 19 maart 2014

WFL PHOTO DIARY | De nieuwe collectie van Ydence | WFL Fashion Borrel

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'?
Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary.

Ons kantoor en de boutique was de afgelopen week even ontploft! Er is namelijk nog meer kleding binnengekomen en dat moest natuurlijk allemaal doorgepast, gecheckt en ingevoerd worden. Heerlijk druk dus. Ook de bestellingen stroomde binnen. Fijn dat onze lieve klanten zo super enthousiast zijn over de nieuwe collecties. Daarnaast zijn we bezig met de voorbereidingen van de Wear for Love Spring Fashion Borrel. Komen jullie ook?


  Enjoy the new WFL Diary!

De zon begint eindelijk te schijnen. Met dit zachte weer krijgen wij toch echt de lentekriebels! Tijd dus voor een Wear for Love Fashion Borrel!  
Graag nodigen wij je uit om vrijdag 28 maart onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe seizoen in de luiden. Deze avond shop alleen jij exclusief de nieuwe zomercollectie van Wear for Love met 20% korting! De Wear for Love boutique is o.a. gevuld met de nieuwe collecties van NIKKIE, Jacky Luxury, BOHO Bikini’s, Kardashian Beauty & MinkPink.
 Tijdens het borrelen en shoppen zullen de 'summer vibes' van DJ Skoob het ultieme zomergevoel creëren! Een avond vol gezelligheid en je zult deze avond verrast worden door speciale kortingen en heerlijke cocktails. Iedereen gaat met een fashionable verrassing naar huis!

We hebben er een nieuw merkje bij. Statement Sieraden!

Deze prachtige Statement Sieraden zijn binnen gekomen en shop je nu al online bij Wear for Love.
We zijn verliefd op de prachtige kleuren!

Rosalie met de statement ketting Fashion Must-Have en de Ydence Jacket!

De maxi dress is deze zomer weer onmisbaar in je kledingkast. De maxi dress is niet alleen lekker luchtig en comfortabel maar hij maakt je ook nog eens optisch langer. Met deze maxi dress van Jacky Luxury ben je instant chic in een handomdraai. We LOVE it!

Hallo nieuwe collectie van Ydence!


Wat een prachtige kleuren en prints!


Ook dit must-have jasje is weer terug op voorraad. Wacht niet te lang want er zijn er nog maar een paar.


Love the Look! City Chic...

At the WFL office!

Like jij Wear for Love al op Facebook? Snel even doen want we zijn bijna bij de 9000 likes en dan verloten we deze prachtige jumpsuit!

Danie in een prachtig setje van Jacky Luxury!

Tot volgende week!

With Love,

Danie & Roos


Geen opmerkingen:

Een reactie posten