vrijdag 21 maart 2014

LOVE THE BRAND | Jacky Luxury Spring Summer 2014


De Jacky Luxury Spring Summer Collectie staat online bij Wear for Love.
De nieuwe collectie van Jacky bestaat uit prachtige jurken, mooie prints en kleurrijke bikini's. Ook in deze zomer campagne schittert model Kim Feenstra weer in de mooie kleding.
Jacky Luxury is een kleding merk voor de modebewuste vrouw. JACKY staat voor de sterke vrouw en LUXURY voor luxe, glamorous en trendy kleding. Het merk is bekend geworden door de betaalbare collectie kleding van hoge kwaliteit.





Iedere collectie van Jacky Luxury bestaat uit prachtige jurkjes, accessoires, broeken en tops in de mooiste kleuren en prints. Het kleding merk Jacky Luxury koop je natuurlijk online bij Wear for Love. De kleding collectie van Jacky Luxury heeft voor iedere gelegenheid het perfect kledingstuk. Of je nu op zoek ben naar een casual outfit, de perfecte party dress of hét jukje voor een chique diner. Jacky Luxury heeft het.
In dit blog willen we jullie de must-haves laten zien uit de nieuwe kleding collectie van Jacky Luxury!



Creëer direct een fashionable on-trend look met deze vrolijke pastel look. Maak de jumpsuit city chique door deze te combineren met de leren Treasures Clutch en Pastel oorbellen. Vergeet je make-up niet! Maak de look af met een pink lipstick van Kardashian Beauty.


Dit seizoen zien we weer veel prints en boho looks. Wij zijn verliefd op de boho style. Ook kun je deze look op een chique manier dragen. Combineer de NIKKIE jeans met de boho print top en vest van Jacky Luxury. Style de look af met een leren clutch van Treasures.


Prachtige koraalkleurige bikini met on-trend missoni print uit de zomercollecie van Jacky Luxury. 
De bijpassende shorts maakt de beach look helemaal af!

Prachtig kort broekje en sjaal met panterprint uit de nieuwe zomercollectie van Jacky Luxury.

Creëer direct een fashionable on-trend look met deze zomerse jumpsuit uit de nieuwe collectie van Jacky Luxury! De strapless jumpsuit is voorzien van twee steekzakjes, een elastische band bij de buste en in de taille. De stof is zacht en comfortabel. 
Pastelkleuren zijn dit seizoen dé trend! 

Natuurlijk shop de hele kleding collectie van Jacky Luxury online bij Wear for Love!

With Love,

Danie & Roos
www.wearforlove.com




Geen opmerkingen:

Een reactie posten