donderdag 24 april 2014

LOVE YOUR HAIR | REVIEW LUXURY FOR PRINCESS

Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. In dit blog vertellen zij alles over de clip-in extensions van het merk Luxury for Princess.

Als je haar maar goed zit... Danie en Rosalie wilde alle twee iets met hun haren doen. Danie wilde meer volume en Rosalie wilde heel graag haar lange lokken weer terug nadat ze een paar jaar geleden een bob had laten knippen. Na een zoektocht op internet kwamen we deze foto tegen. Wij wilde ook deze lange glamorous lokken!
Zo kwamen we uit bij Luxury for Princess!

We zien celebrities zoals Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Beyonce en vele andere met prachtig gestyled en vol haar. Hun beauty geheim... Extensions!
Luxury for Princess verkoopt 100% Remy Human Hair clip-in hair extensions voor vrouwen die houden van vol, lang en prachtige haar. Wie droomt daar nou niet van. Na het doornemen van de website en social media van Luxury for Princess waren we om. Ook wij willen volle lange lokken en glamorous gestyled haar!


De clip-in extensions zijn er de meest prachtige kleuren!



Toen was het wachten op onze bestelling. En daar lag dit roze pakketje in de brievenbus. We konden natuurlijk niet wachten om het uit te pakken.

Danie heeft gekozen voor de kleur Butterscotch Blonde en Rosalie voor Light Ash Blonde.
De kleur van Danie kwam perfect overeen met haar eigen haar maar die van Rosalie niet helemaal. Ze is gelijk aan de slag gegaan om haar clip-in extensions te verven. Omdat het human hair is kun je deze namelijk gewoon verven, krullen of stylen met een stijltang. Ideaal!
Mocht je twijfels hebben over welke kleur je heb beste kan kiezen dan kunt je contact opnemen met Luxury for Princes en zij helpen je graag verder.


Links is de kleur Butterscotch Blonde en rechts de kleur Light Ash Blonde.
De Butterscotch Blonde is een mooie goudblonde kleur in verschillende tinten. Deze blend perfect met je eigen haar. De Light Ash Blonde had ik een as tint verwacht. Het is meer een gelige blonde kleur. Ook mooi maar paste helaas niet bij de haarkleur van Rosalie.

Hier zie je Rosalie & Danie met hun eigen haar.


Danie met haar Butterscotch blonden lokken. We LOVE it!

L O V E


Rosalie met haar blonde lokken!

We hebben zoveel plezier van onze clip-in extensions! 
De extensions zijn makkelijk in te zetten door de kammetjes die eraan vast zitten. Je klikt deze makkelijk in de haar!


Bekijk ook eens de Facebook pagina en Instagram account van Luxury for Princess de mooiste foto's!

Facts
Danie & Rosalie dragen de Princess Super Deluxe Set (220 gram) en is geschikt voor normaal tot dik haar. Deze set biedt extra veel volume! De Princess Super Deluxe Set wordt geleverd in een 10-delige set, welke ervoor zorgt dat je gehele hoofd wordt bedekt. De clipjes bevatten een siliconen strip waardoor je haar beschermd blijft en je genieten kunt van glamorous lokken.
Luxury For Princess extensions zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair. Het is mogelijk de extensions donkerder te verven, stijlen, wassen en krullen, net zoals je eigen haar.
De set bevat 10 stroken:
1 : 20,3 cm met 4 clipjes
1 : 17,8 cm met 4 clipjes
2 : 15,2 cm met 3 clipjes
2 : 10,2 cm met 2 clipjes
4 : 2,5 cm met 1 clipje
Totaal gewicht: 220 gram | Lengte: 22"/57,2 cm
De extensions van Luxury For Princess zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met je eigen haar, zelfs als je eigen haarkleur iets verschilt.
Super handig!

Ook zo verliefd geworden of deze glamorous lokken? Bestel dan je Luxury for Princess set bij http://luxuryforprincess.com/nl/
Voer de code 'wearforlove' in voor een leuke korting!
Binnenkort zullen we een video posten over hoe je de extensions in kunt zetten en kunt stylen.

With Love,

Danie & Roos



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten