donderdag 24 april 2014

WFL Photo Diary | We LOVE Ibiza Fair | Pasen

Danie en Rosalie zijn de Founders & Directors van online fashion boutique Wear for Love. Wearforlove.com verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. Danie en Rosalie zijn vriendinnen en zakenpartners met een gezamenlijke liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Ben je benieuwd wat zij meemaken in 'The World of Fashion'?
Bekijk dan iedere week hun WFL Photo Diary.

We hebben een ontzettende drukke week achter de rug. We waren met de Wear for Love Pop-Up Boutique op de We LOVE Ibiza fair. Wat een gezellige fair, je waande voor een dag op Ibiza. We hebben de paasdagen doorgebracht met ons gezin en zijn gezellig naar de Swan Market geweest in Rotterdam.

Enjoy the new WFL Diary!

De Ibiza Fair in Breda. Danie & Roos met hun spullen om de WFL stand op te bouwen!

Klaar voor de Ibiza Fair!
Danie & Roos dragen de BOHO jurken van MinkPink.

Rosalie in de Folk Fenzy MinkPink maxi dress. We LOVE it!

Danie draagt haar MinkPink Maxi Jurk met een BOHO Hoedje.
Helemaal in de Ibiza Style!

Aan het paasontbijt!

De paastafel voor de kindjes. So cute!

Een heerlijk paas toetje!

Wat hebben we genoten van al dat lekkers!

Op kantoor zijn de WFL Girls verliefd op deze jumpsuit van het merk LOVE. Het is een van de favoriete fashion items van Rosalie geworden. De jumpsuit is perfect voor verschillende gelegenheden. Draag de jumpsuit met een kort jasje, gouden sieraden en een sleehak voor een on-trend fashion look! De one-piece is gemaakt van een heerlijke zachte stof. 

Samen met dochter Noemy naar de Swan Market!

Lisa Lois & Noemy samen lekker shoppen op de Swan Market!

Deze week hebben we een prachtige set van Jacky Luxury als must-have of the week. Een top & vest met on-trend print die je zowel samen als los van elkaar eindeloos kunt combineren. Het zijn prachtige boho items voor het festival seizoen en staan geweldig op een jeans gecombineerd met een sleehak.
Alleen deze week shop je deze Jacky Luxury top & vest met 20% korting!
Shop hier> 

Rosalie is 5 jaar getrouwd met haar man. Ze kreeg deze mooie rozen.
Romantisch!

De laatste maat van deze prachtige Maxi Jurk van Jacky Luxury staat online!


Ook met Koningsdag wil je er fashionable uitzien. Dat kan met dit oranje t-shirt van Jacky Luxury! Het t-shirt is bewerkt met strass steentjes. Zo creëer je het perfecte oranje outfitje voor Koningsdag. 

Tot volgende week!

With Love,

Danie & Roos


Geen opmerkingen:

Een reactie posten