woensdag 11 januari 2012

De Fashion Trends voor aankomend seizoen

We have to rock the summer in style!

De mood is: Glamour!
We hebben op de shows en de modebeurzen gezien dat de mode voor het komend seizoen op en top vrouwelijk is. And we LOVE it! De modeontwerpers gooien het roer volledig om en nemen voorlopig even afscheid van de masculiene invloeden van de afgelopen seizoenen.
Je zal in onze online boutique mooie jurkjes van Jacky Luxury tegenkomen, vrouwelijk met een vleugje sexyness. Ook ontbreken de high heels niet en style je je outfit af met een bijpassende clutch.

Kleur
Color blocking is dé trend voor het komned seizoen. Diepblauw, rood, mintgroen en natuurlijk de nude tinten waar wij zo van houden kom je tegen in onze collecties.
Combineer verschillende felle en pastelkleuren met elkaar.

Kant en reliëf
Christine Boland ziet een trend in damesmode waarbij Cleopatra, Nefertiti en muses inspiratiebronnen zijn voor een vrouwelijk godinnensilhouet in soepele stoffen en verfijnde dessins. Bij de collecties op de Modefabriek vertaalde dit zich in het gebruik van bloemendessins, voile lange rokken en kanten tops.
Tijdens onze inkoop van de SS2012 collectie hebben we de mooiste items gekozen waar kant in verwerkt is. Van het merk MinkPink en One Teaspoon hebben we lange rokken en jurken met mooie designs ingekocht. Wij worden er blij van en jij straks ook!

Afrika en jungle
Afrika en de natuur blijft een grote inspiratie voor de zomercollecties. Afrikaanse prints of kaftanvormen zie je terug bij jurken of pantalons en dierenprints zoals python, luipaard en zebra.
Ook dit zal je terugzien in onze SS2012 collectie, zo hebben wij van MinkPink een prachtige maxi dress met een wild print! We LOVE it!

Wear for Love
Deze trends hebben ons geïnspireerd en natuurlijk hebben we weer een échte Wear for Love collectie samengesteld. Vrouwelijk en Edgy! We willen uniek blijven, dus hebben we selectief ingekocht, niet te veel stuks per maat, zo zal je ook aankomend seizoen altijd een exclusief stuk dragen en niet met de massa meegaan.

We have to rock the summer in style!







With Love,
WFL

3 opmerkingen: