donderdag 5 januari 2012

New Season.... New Labels!


Het eerste seizoen van Wear for Love was geweldig! Een seizoen waarin we al een beetje van ons zelf hebben kunnen laten zien. Het aankomend seizoen zal WFL meer aanbod hebben en komen we met nieuwe merken die je in onze online boutique kunt shoppen.
En zoals je van Wear for Love kunt verwachten zitten er ook weer exclusieve merken bij!
Hierbij alvast een impressie van een aantal van onze nieuwe exclusieve labels….

New Label:

Eindelijk een merk voor vrouwen die van een uitgesproken style houden.
Stylestalker is het liefdeskind van Sue-Ann San en Rachel Zeilic. Ze zijn samen gaan werken door hun wederzijdse passie voor fashion / 'stylestalking'. Het bladeren door magazines , het surfen op het ​​web en het reizen naar alle delen van de wereld om verschillende stijlen samen te brengen. Ze besloten om een label te creëren die aan hun mode begeerten voldoet...... STYLESTALKER

New Label:
Erik & Emilia zijn de twee ontwerpers achter de Scandinavische brillenmerk, E & E. Gelegen in het Zweedse Lapland, zijn de twee ontwerpers zijn geïnspireerd door de Scandinavische exotische omgeving. De (zonne)brillen zijn vernoemd naar de Zweedse stranden en zomer resorts.

Alle brillen en zonnebrillen kunnen gedragen worden als een accessoire of op sterkte.

We want to turn spectacles into an accessory that can be worn by everybody everyday" - Erik & Emilia.
New Label:

De bijzondere accessoires en tassen van designer label Treasures staan voor eyecatching styles met geraffineerde details. Treasures laat zich inspireren door de prachtige kunstobjecten en bijzondere materialen die designer Julie Coste tijdens haar reizen door Afrika en Azië verzamelt. De stijl vormt een unieke combinatie van Europese design met verfijnd exotisch handwerk.De gehele lijn worden volgens de Fair Trade principes ontwikkeld, en is het resultaat van een bijzondere samenwerking met gespecialiseerde vakateliers op Bali.

De tassen van treasures worden handgemaakt in Bali en zijn stuk voor stuk echt een treasure. Alleen het beste leder wordt gebruikt en op ieder detail wordt gelet. De tassen hebben vrij simpele vormen en lijnen waardoor de tassen niet alleen nu in de mode zijn, maar dat ook nog lang blijven.


Ook de merken Jacky Luxury en Friis & Company zul je in het nieuwe seizoen bij ons tegenkomen. We zijn erg enthousiast over deze mooie merken en kunnen niet wachten totdat we de spring/summer collecties binnen krijgen! Ze sluiten mooi aan op ons huidige merkenpakket Belle Noel, MinkPink, One Teaspoon, Mbym , Rosie & Roses en Poletto!

Nog even geduld…. Maar voor nu kan je jezelf trakteren op mooie items in de Sale!

With Love,

Wear for Love

http://www.wearforlove.nl/Geen opmerkingen:

Een reactie posten