vrijdag 13 januari 2012

WFL Diary: Nieuw seizoen, nieuwe samenwerkingen en de nieuwe collectie!


De maand januari staat in het teken van nieuwe dingen. Nieuwe samenwerkingen en vooral het voorbereiden van het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten tot we de spring collectie online kunnen zetten. Geniet van onze Diary!

De maskertjes van Dr. van der Hoog zijn binnen!
Het is Dr. van der Hoog Maskermaand. De hele maand januari krijg je een heerlijk masker cadeau bij je bestelling.


Onze goodie bij je bestelling,
Stralend het nieuwe jaar in!


Een sneak peek van de Summer collectie Friis & Company. Deze geweldige tas hebben we ingekocht. We LOVE the green color!


Shoes shoes shoes! Wat werden we blij van deze kleurrijke collectie! Mooie nude tinten, maar ook mooie felle kleurtjes. Dus tijdens de inkoop van de Summer collectie van Friis & Collectie hebben we deze lovely shoes even vastgelegd... Dat het nu maar snel zomer mag worden!


Een leuk fashion event op de planning! De launchparty van Modeagenda.
17 januari lanceert Modeagenda haar nieuwe site!


We sloegen de Grazia open en wat zagen we daar.... Onze Leatherette shorts van LnA, 1 van Bo haar favourites!


De brillen van ons nieuwe merk E&E glasses zijn binnen! Daar worden we blij van!


Januari is de maand van Fashion! En ook dit jaar gaan we weer en nemen we kijkje bij de Green Competition Fashion Show. Heel veel zin in!


We gaan samenwerken met Jasmine V! Afgelopen week hebben we zitten brainstormen met elkaar en dat leidde tot leuke interessante vooruitzichten....


Jasmine V heeft stijl en glamour! De Black Leather Hegaxon armband hebben we haar cadeau gegeven en de armband staat Jasmine prachtig!


Een avondje op stap en je ziet het, de LnA perfect V Tee is eindeloos te combineren en perfect voor elke gelegenheid.


We hebben een bezoekje gebracht aan onze fotograaf om de shoots voor het nieuwe seizoen te bespreken. Hij heeft een gezonde (niet lekkere) shake voor ons gemaakt. Onder het genot van de shake konden we even lekker relaxen met een glossymagazine.
Kim Feenstra is het gezicht van Jacky Luxury en binnenkort zal je dit geweldige merk in onze online boutique tegenkomen.


With Love,
Roos & Danie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten