donderdag 26 januari 2012

WFL Fashion Report voor Modeagenda: Fashion Week Opening NightHet modecircus is losgebarsten tijdens de opening night van Fashion Week. Voor Modeagenda bezochten wij woensdag 25 januari twee shows op de Amsterdam Fashion Week in de Westergasfabriek.
De show van Sjaak Hullekes en de show van Bas Kosters! Zij hadden de eer om AFW te openen, en wat was het een geweldige opening!

Het was een soort van last minute voor ons, dus we hebben onwijs moeten haasten, maar eenmaal aangekomen bij de Westergasfabriek werden we helemaal rustig door de relaxte sfeer die er hing.
De gektste en mooiste outfits kwamen we tegen en iedereen straalde.
Natuurlijk spotte we ook weer een aantal BN’ers.

Leuke tas gespot! LOVE the color!

We LOVE this outfit!

We LOVE the big flower shoulders!

Catwalk Coach Mariana Verkerk!

Filemon!

De show Sjaak Hullekes!

Sjaak Hullekes toonde zijn herfst/winter herencollectie ‘Gemstone’. Doordat de geur van Sjaaks eerste parfum, genaamd ‘64’ door de ruimte werd verspreidt kon het publiek goed in de juiste sferen komen. En dat gebeurde ook bij ons.

De show begon met dansende mannen in ondergoed uit Sjaaks sensitives-ondergoedlijn. Na deze geweldige ‘dans’ opening kwamen de modellen op. De collectie ‘Gemstone’ is vooral geïnspireerd op moderne dandy en Marokaanse invloeden. Dit was duidelijk terug te zien in de warme aarde tinten Zo waren er veel oranje-bruin tinten, roest kleuren, aubergine, donker turqoise en beige.

Wat ons opviel aan de collectie waren de accessoires voor de man! Kralenkettingen, hoeden, gloves en grote shawls. Het was prachtig! Ook de blouse met vlinder mouwen voor de man was nieuw voor ons. Geweldige outfits perfect afgestyled. Wij werden er blij van, we houden van details en kleur, ook voor de mannenmode! We waren erg onder de indruk van de Show van Sjaak Hullekes, de sfeer, de modellen, de muziek. Alles kwam samen tot een geweldig geheel.

Na deze geweldige show was het tijd om weer even op adem te komen. We praatten vol enthousiasme na over de show. Met elkaar maar ook met leuke mensen die we ontmoetten.

Na van iedereen foto’s te hebben gemaakt en een interview voor Een Vandaag over wat we vinden van mannen met hakken was het tijd voor de Bas Kosters show!

Bas Kosters


We hadden al gehoord dat de shows van Bas Kosters uniek en spetterend zijn. We waren dus erg benieuwd. Tot ons verbazing werd de show geopend door Bas Kosters zelf…. GEWELDIG! Het werd een ware kleuren explosie aan het begin met franjes overal in de wildste kleuren.
Zijn opkomst was spetterend met veel durf en lef! Het geeft iets extra’s aan de hele show.
Bas weet hoe je een feestje op de catwalk moet vieren!!! De sfeer was top, heel het publiek deed mee.

Het thema dat Bas had gekozen was een ‘reflectie van het stadsleven tegenover het verlangen naar de natuur’. Ook de sponsor Vodafone werd verwerkt in de show, met telefoon geluiden en prints van mobiele telefoons op de kleding en de goodiebag tasje waren van Vodafone.

De kleuren die we terug zagen waren zwart/wit, diep-blauw, off-tinten en met ‘niet kleuren’ zoals mosterd en benzine. Het was een gewaagde en excentrieke collectie en de show was een feestje……..helemaal Bas Kosters!

We hebben een top avond gehad vol Fashion en gezelligheid. Op naar de volgende show, de Green Fashion Competition. We hebben gehoord dat Maxima ook naar deze show komt kijken!

With Love, Danie & Roos

wearforlove

Geen opmerkingen:

Een reactie posten