dinsdag 31 januari 2012

Valentine Special: Win een Glossybox!

De winnares van de Valentine Special is....
Linda! (reactie 1 februari)
Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met deze geweldige Glossybox!
Wil je je gegevens mailen naar info@wearforlove.nl




Het is weer bijna Valentijnsdag.
Om de maand van de liefde te vieren kun je bij Wear for love een Glossybox winnen!

Ben jij ook zo toe aan nieuwe beautyproducten?
Laat je dan verrassen door de unieke en innovatieve producten van GLOSSYBOX!

GLOSSYBOX is hét nieuwe beauty concept in Nederland en is een maandelijkse box vol met unieke en innovatieve beauty producten van topmerken, met bijbehorende productinformatie, gebruiksaanwijzingen als ook beauty en styling tips. Deze miniaturen kan je thuis op je gemak uitproberen en zijn iedere maand weer anders. Zo blijf je maandelijks op de hoogte van de laatste trends en ontdek je nieuwe high-end en niche-merken.
Glossybox

En wij mogen een geweldige Glossybox weggeven!


Hoe kan je deze glossybox winnen?

Like de Wear for Love pagina op Facebook

www.facebook.com/wearforlove

Like de Glossybox pagina op Facebook

www.facebook.com/GlossyBox.nl

Laat een reactie achter op dit blog en vertel waarom jij deze Glossybox zou willen winnen.


Op 12 februari maken we de winnaar bekend zodat je op Valentijnsdag je
Glossybox in huis hebt. Good luck!


With Love,

94 opmerkingen:

  1. because im sexy and i know it! ^-^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omdat ik wel toe ben aan wat nieuwe producten in een nieuw omkeer in m'n leven! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als lipstick-geurtjes-poeder-make-up-douchegel-shampoo verslaafde kan ik natuurlijk geen nee zeggen tegen nieuwe lipstick/geurtjes/poeder/make-up/douchegel/shampoo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. katja van der doelen1 februari 2012 om 11:36

    Aangezien het voorjaar/zomer nog even op zich laat wachten, ik me toch wel realiseer dat ik wat extra hulp kan gebruiken betreft beauty products.. Let natuurlijk wel op mijn voeding en dat weegt wel mee dat schoonheid ook van binnen zit, maar de eerste rimpeltjes beginnen te komen, en zonder zon een bleek gezicht... Je snapt het, ik kan zo'n fijne Glossybox wel gebruiken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. A very Valentine minded person and crazy about everything loveable, that's me! Bovendien ben ik, als beautyaddict en make up lover, gewoon razend nieuwschierig naar wat voor leuke productjes er in deze speciale valentijnseditie zitten, dus ik waag graag een kansje! :)

    Ik volg beide FB pagina's al een hele tijd onder de naam Nathalie Madsen en heb de post met veel liefde een likeje en een share gegeven! :)

    Duim duim duimen maar! :)

    Dankjewel voor deze geweldige en verrassende actie! :)

    Liefs,
    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Omdat ik smoorverliefd ben op mijn nieuwe vlam en er oogverblindend mooi uit wil zien voor hem. Deze Glossybox kan mij daarbij helpen!
    Ik volg jullie ook op beide FB pagina's en ben erg benieuwd wat er in de Glossybox zit!

    Iedereen alvast een vrolijke Valentijnsdag toegewenst!!!!

    Groetjes,

    Ab

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Omdat ik binnenkort 8 jaar samen ben met mijn grote liefde en ik er spetterend uit wil zien op die dag! <3 Ik volg jullie beide als Deborah Noorlander.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaaaaaffffff! I ♥ it , Doe dan ook met liefde mee mewt deze geweldige aktie ♥ ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  9. geweldig! ik doe mee aan deze actie omdat ik het echt een super actie vind, zou zoiets graag willen!! kan zelf nooit eens lekker van alles kopen omdat ik geeen inkomen heb ipv heeeel veeeeel school ;p zou super zijn als ik zou winnen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Omdat ik er stralend wil uit zien op die speciale dag! en omdat ik super veel van make up hou! door mijn modellen droom ben ik er veel mee bezig :D

    Chiara Versluys

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, leuk! Ik doe mee. Heb de Facebook pagina's geliked. Waarom ik de Glossybox wil winnen? Ik heb al zo vaak gehad dat ik een de grote variant van een product kocht en dat het product me uiteindelijk helemaal niet beviel. Tja, daar zit je dan, met een flesje/doosje dat voor driekwart vol is. Zonde! Door Glossybox weet je tenminste of de producten lekker zijn voordat je de grote variant ervan haalt. Vind je een paar producten van die maand niet fijn? Geen probleem! Dan geef je ze weg/gebruik je ze niet en krijg je de maand erop weer een nieuwe Glossybox vol verrassingen. Ik vind het een heel leuk en handig concept!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! Geen man kan tegen deze prijs op!! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo leuk!! Na al maanden ziek te zijn kan ik wel een glossybox gebruiken =/ haha

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke reacties allemaal!

    With Love,
    WFL

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel leuk..Twijfel nog steeds of ik de glossy box elke maand wil ontvangen..Ik ben namelijk bang dat er producten in zullen zitten welke niet geschikt zijn voor mij..Dit is een PERFECTE kans om een keer een glossy box te ontvangen en als het mij bevalt dan neem ik een abbo op de glossy box..!! xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Christianne wester1 februari 2012 om 19:21

    Oogverblindend zal ik stralen als ik de glossybox win, de outfit is er al, nu nog wat mooie make-up ;)En ben wel benieuwd wat het inhoud, heb er al wel wat over gelezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Natasja kroneman1 februari 2012 om 19:21

    Kan met deze gure dagen wel wat extra glossy gebruiken, wil ik er 14 februari een beetje sexy uitzien voor mijn lief...XX

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zelfs zonder make-up vindt mijn vriendje mij nog mooi. Maar eerlijk is eerlijk... Ik voel mijzelf veel mooier en vrouwelijker met make-up. Het lijkt mij echt heel erg leuk om nieuwe producten uit te testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Jaaa ik doe mee! Omdat ik dan tenminste nog íets heb met valentijsdag en dit de eerste keer in mijn leven zal zijn dat ik iets voor valentijn krijg <3 hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  20. De ultieme "natte droom" van iedere vrouw een heerlijke box waar je jezelf kan mee vertroetelen tot het prinsesje wat we toch allemaal zijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. because I deserve it!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Nathalie Mulckhuijse1 februari 2012 om 22:09

    Ik wil graag de glossybox winnen omdat ik van trends make up en beauty hou,zoals elke vrouw. Ik wil deze glossybox eens een keer testen, met de producten die zjin vast de besten. ik heb net mijn visagie certificaat binnen, zou ik deze glossy box door wearforlove mogen winnen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldige actie!! Ik hou van unieke en innovatieve beauty producten van topmerken!!! Heerlijk thuis op gemak uitproberen en iets nieuws ontdekken!!! Ik doe mee! Lijkt me super om dit te winnen!!! Duimen…

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Schitterende win actie weer. Zou deze graag willen winnen daar ik niet zoveel van die goede producten kan permitteren en nog zo graag goed voor de dag kom. Duimen maar en succes iedereen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Afgelopen december is ons woonhuis door brand verwoest. Dus was de eerste oplossing een hotel met als vooruitzicht dat we de kerst in een tijdelijk vakantiehuisje zouden vieren. ( redelijk goede oplossing van de verzekering) Toen belde mijn nicht dat ons gezin ook bij haar welkom was. Daar wonen we nu al bijna twee maanden in huis. Ze is zo lief voor ons en voor de kinderen dat ik haar absoluut deze glossybox gun. Ik wil hem dus graag winnen , maar speciaal voor haar. Omdat vooral zij dit jaar mijn valentijn is! normajess@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Omdat ik dit een leuke actie vindt! @Want-to-feel-special:))

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Omdat 14 februari voor mij een dag is om nooit te vergeten. Niet omdat ik toen mijn liefde heb ontmoet, maar omdat mijn vader deze dag is begraven. De glossybox maakt deze dag voor mij toch wat zonniger.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Omdat dit weer vraagt om tut- en verwenmomentjes, zodat het toch wat meer glossy wordt!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Omdat ik als kersverse mama wel een beauty oppepper kan gebruiken met de glossybox. Door al die gebroken nachten word je er niet bepaald knapper op ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik krijg de Glossybox nu maandelijks en het maakt mij altijd heel gelukkig om het te ontvangen, openen en de proefjes uit te proberen. En ik zou het daarom als kado willen doen aan mijn vriendin Monique omdat zij wel een zonnetje kan gebruiken maar vooral omdat zij mijn beste vriendin is!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. geweldig is het om een glossybox te winnen, maar ik gun mijn moeder er ook een. Van haar heb ik de serums, cremes tic overgenomen. Ik hoop dat ze dan net zo gelukkig wordt van de box als ik dat deed

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Omdat mijn vriend en ik het de afgelopen tijd best door een zware periode gingen en ik me even wat extra voor hem wil opdoffen op 14 feb. Omdat ondanks alles wat zo moeilijk was ik nog steeds ontzettend veel van hem houd<3!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Omdat de Glossybox meerdere verwenproducten bevat waardoor je op valentijn kan stralen. Ook is het zo handig dat er een gebruiksaanwijzing bij zit met tips. Hoe vaak heb je wel niet dat je iets koopt wat heel goed moet zijn maar dat je er zelf niet echt veel kan maken? Hiermee komt het zeker goed en kan je ook allerlei topmerken uitproberen en de producten die het beste op jezelf aansluiten kiezen om in je vaste rijtje producten te betrekken!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik ben aan het solliciteren en moet er goed uitzien... dat lukt vast met de fijne producten uit de Glossybox!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Dit is mijn eerste Valentijns dag met mijn nieuwe vriendin die ook van bepaalde producten in de glossybox houdt dus dan kunnen we het delen. Ik sta een beetje financieel krap dus misschien kan er een leuk cadeautje bij zitten om bij te voegen aan mijn creatieve cadeau. Best wat mensen roddelen aangezien zo weinig mensen panseksualiteit snappen (wat ik recent over open ben geworden) dus is het de zonneschijn rond de wolk.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik was al een trouwe liker van beide sites. Dat is meteen de rede dat ik deze box wil winnen! Ik ben er helemaal hoteldebotel van!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Kzou mezelf ook wel eens Glossy willen noemen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Because i'm glossy and i live outside the box! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wauw, zoveel leuke en mooie reacties!!!! Gaat nog heel moeilijk om een winnaar uit te kiezen... Spannend!
    Good luck!

    With Love,
    WFL

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik wil graag de Glossybox winnen, omdat ik er zelf geen geld voor heb. Ik ben een arme studente en leef van de budgetproducten :P

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een valentijnskadootje voor mezelf zou super zijn!
    In deze koude winterdagen is een kadootje extra welkom,kan ik me eigen lekker verwennen.
    Want zodra ik de box zou hebben en zou openen dan schijnt even de zon met z'n leuke en fijne produkten!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Omdat er in België nog geen enkele beautybox beschikbaar is:( Ik zou het heel leuk vinden om toch zo'n box eens te kunnen uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Omdat....

    het anders een magere valentijn wordt dit jaar, lol.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Super!
    Ik heb beide geliked, ik zit al te twijfelen of ik een abonnement wil nemen op de Glossybox maar weet het nog niet zeker als ik deze box zou mogen ontvangen worden mijn twijfels waarschijnlijk weggenomen! :)
    Je zou mij er heel erg blij mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Leuk!
    Allebij geliked. Ik ben al fan van glossybox, echt super! Een vriendin van mij is ook fan, en heeft nog geen abonnement. Als ik deze box zou mogen ontvangen, kan ik dit aan haar geven. Ik weet zeker dat ze dan een abonnement er op neemt!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik ben een beauty-hebberd. Een luxe-slokop. Een ga-je-die-glossybox-nog-opmaken?-greedy. En dan ook nog eens een Groot Bewaarder Van Mooie Dozen Voor Handige Dingen. Ik heb geen enkele weerstand. Kryptonite is weggespoelde vogelpoep vergeleken met de krachtige aantrekking van Glossybox. Ik wil meerrrrrrrrrrrrrrrr! Schaamteloos gewoon....

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Leuke actie!

    I need to gloss-up my beauty, that's only possible with the GLOSSYBOX!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een superleuke winactie! Ik verdien de Glossybox omdat ik er altijd ab-fab uit wil zien, maar dat vaak niet lukt omdat ik nieuwe producten niet echt uit durf te proberen! Tijd voor verandering dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een gave actie. Ten eerste is elke vrouw wel eens toe aan nieuwe beautyproducten, en dat gaat met de Glossybox zeker lukken. De Glossybox is net als Wear for love voor 'women with an edge' bedoeld, en dat gaat voor mij zeker op! Als kers op de taart komt de Glossybox ook nog eens op Valentijnsdag aan, wat willen we nog meer...!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Marijke van den Brink3 februari 2012 om 22:30

    Ik ben al een trouwe fan van beide sites. Omdat het me leuk lijkt om eens te kijken wat een Glossybox inhoudt, doe ik hier graag aan mee. Ik hou ervan om nieuwe producten uit te proberen. Dus dit is een uitgelezen kans om eens wat nieuws te ontdekken. Het lijkt me erg leuk om eens een Glossybox "in het echt" te bewonderen. ;-) Ik hoop een kans te maken. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik probeer graag wat nieuws uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Elke vrouw verdiend het om verwend te worden met Valentijn. Omdat ik op 14 februari a.s. al weer 3 jaar single ben lijkt het me fantastisch om deze verrassingsbox vol heerlijke, luxe en unieke beauty producten te ontvangen. Zo'n geweldig cadeau zou ik wel iedere maand willen ontvangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. ik heb bijde facebooks pagina's geliked.
    het lijkt me ontzettend gaaf om een keer een glossybox te winnen.
    ik ben nog single en daarom zou het leuk zijn om een keer goed verwend te worden op valentijn door zo'n prachtige glossybox.
    dat wil iedereen wel toch? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Esmeralda Provence6 februari 2012 om 14:00

    Omdat ik zwanger ben bijna ga bevallen en dat graag in gloss en glamour wil doen ❤" make my day Darling!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Omdat ik als vrouw graag uniek met Glossybox voel op de dag van de liefde !

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik doe graag mee, volgde beiden al op twitter en FB (ikbenjoy /Joy Holland)
    Ik zou hem wel winnen winnen omdat sinds ik zwanger ben alles draait om de baby en ik mezelf een beetje wegcijfer. In de box zitten vast lekker spullen waarmee ik mezelf eens kan verwennen met luxe :)

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Dit jaar kies ik voor mezelf, en ga ik na 3 jaar in een ongelukkige relatie te hebben gezeten mijn eerste valentijnsdag sinds tijden alleen door brengen. Ik geloof dat ik die dag wel een opkikkerdje kan gebruiken:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wie wil er nu niet mooi en sexy uitzien voor haar <3!! Love the Glossybox!!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Als de elfstedentocht niet doorgaat weet ik wat de oorzaak is er zit zoveel liefde in de glossybox dat het promt het ijs en de sneeuw laat smelten...dus laat maar komen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hi Ladies!

    Wat onwijs veel leuke en mooie reacties!
    Het gaat nog erg moeilijk worden om een winnares uit te kiezen...

    With Love,
    WFL

    BeantwoordenVerwijderen
  61. een vrouw kan nooit genoeg producten hebben en uitproberen, lekker avondje in de badkamer opsluiten!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. ik ben ontzettend benieuwd naar de inhoud van de Glossybox, ik zou het heeel graag een keertje willen uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Nou because i'm sexy in mijn wear for love outfit maar is niet af als ik niet scho
    Ine met de bijpassende glossy(box) !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Geen idee wat ik moet kiezen bij reageren als dus anoniem maar. Maar wel als Mabbina.

    Kan wel wat glossy gebruiken, kwakkel al wekenlang met mijn gezondheid en zie er doorschijnend wit uit en dat is vast niet de nieuwe voorjaarskleur.Krijg vast al een kleurtje als de box binnenkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Omdat we in België zoiets helemaal nog niet hebben! Ik zit hier al zooooo lang op te wachten en hoop dat ik eens een voorproefje krijg! :)

    (FB: Liesbeth Van Vynckt)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik zou graag de GlossyBox winnen,
    iets leukers kan ik niet verzinnen..
    Zeker nu, na twee weken van leren en toetsen,
    is het tijd om mezelf weer op te poetsen.
    Hoe leuk is het om allerlei nieuws te proberen?
    Lekker met douchegels en cremes te smeren..
    Met de GlossyBox komt dat helemaal goed,
    en ben ik zeker een paar uurtjes zoet!

    Liefs,
    Marlous D. (vind beide FB pagina's leuk :) )

    BeantwoordenVerwijderen
  67. ...omdat het heel erg leuk is om verrast te worden met/door nieuwe producten!! :) !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Omdat ik in een korte tijd ontzettend goed ben afgevallen en ik nu al bijna op mijn streef (en gezonde!) gewicht zit! Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en ben toe aan een nieuwe look!

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Omdat ik met dit koude en gure weer wel een extraatje heb verdient! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Omdat ik een oneindige glimlach op mijn gezicht krijg als ik een pakketje open maak waarvan ik nog niet weet wat het is. Oké, en omdat ik alleen al blij word als ik de postbode zie.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Omdat ik nieuwsgierig ben naar wat er in zit (a)
    @Joyce Jojo op Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. ik zou dit graag voor mijn vrouw willen winnen voor valentijn ze is de allerliefste vrouw en mama die er is zij verdient de glossy box

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ik zou de Glossybox willen winnen voor mijn schonmoeder zodat zij kennis kan maken met Glossybox en ook lid kan worden omdat ik zeker weet dat ze dan net zo enthisiouast word als ik al ben van de Glossybox.
    Regina Spierenburg

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Ik hoop dat ik de Glossybox win omdat ik heel erg van schoonheidsproducten hou, Ik heb al een filmpje gezien met dat iemand het liet zien wat er allemaal in zat en dat vond ik echt AMAZING!

    Ook heb ik al mijn best gedaan om ergens anders een glossybox te winnen maar het lukt me elke keer niet! :(

    Als mijn vriendin hieraan mee doet dan hoop ik dat zij wint van zij verdient het zeker! :)

    Liefs, Romy Verkuylen

    BeantwoordenVerwijderen
  75. ik had het vorige bericht anomiem gedaan omdat ik niet meer wist hoe mij aantemelden via google maar inmiddels is dat gelukt dus bij deze van regina spierenburg nog een keer via.google.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ik hoop de Glossybox te winnen zodat ik me eens in mijn leven glamorous zal voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wie wil er nou niet een glossybox:)
    Ik laat me graag verassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Na een aantal koude en drukke weken
    Is mijn huidje behoorlijk bezweken!

    Met deze Glossybox in mijn bezit
    Ziet mijn huidje niet meer zo wit!

    Op valentijnsdag zal ik dan extra stralen
    Zodat ik mijn vriendje extra warm kan onthalen!

    Liefs, Manon van Vugt

    BeantwoordenVerwijderen
  79. ik zou het zo leuk vinden er een te winnen. mijn man is heel ziek dus die zal geen verrassing voor me kunnen regelen dit weekend.....

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Natalia Galetcaia10 februari 2012 om 19:48

    Geweldige actie! Ik like Wear for Love en Glossybox op Facebook. Ik zou graag de Glossybox willen winnen om me heerlijk te laten verwennen met innovatieve beauty producten van topmerken!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Oehhhhhhhhh ik wil mij wel weer even op en top vrouw voelen! :( In de winter altijd last van een winterdepressie, mijn haar zit niet zoals ik het wil, heb een rode neus en rode wangen, en mijn ogen tranen op de scooter! Misschien kunnen jullie mij opfleuren met zo'n geweldige verrassing glossybox?? ...... Looove it!

    xoxo Elina

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik zou heel graag meedoen! Ik heb al zoveel goeds gelezen over de Glossybox! En valentijn komt eraan, dus misschien kan ik me opdoffen voor mijn vriend. Zal hij leuk vinden!! Ik like jullie op Facebook, en Glossybox natuurlijk ook (Tedje van Gils)

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ik zou heel graag willen winnen omdat ik een vrouw ben en deze box mijn valentijndag toch iets specialer gaat maken.I love like and shared met heel veel liefde en heel mijn hart

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Om mijn supervalentine Love eens goed in de wattekes te leggen

    BeantwoordenVerwijderen
  85. ik zou ontzettend graag deze prijs winnen omdat ik het heerlijk vindt om nieuwe producten te uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. OOOO wat is dat moeilijk .... Waarom ik en niet een van de andere dames ..... :-( zou het echt niet weten .... Weet wel dat ik het heel leuk om een cadeautje te krijgen een zeker met nieuwe producten om deze uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat lijkt het mij enorm mooi om zo'n box te ontvangen. Dan voel je je volgens mij even heel speciaal en de meest bijzondere persoon op de wereld. Dat gevoel zou ik wel willen ervaren hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. normajess@live.nl11 februari 2012 om 12:19

    Omdat ik het heel goed kan gebruiken. Het komt bij mij niet op een berg bij andere spullen....Door omstandigheden heb ik niet veel beautyproducten meer dus zou heel graag deze glossybox willen winnen....

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ik doe mee met deze give away. Ik vond beide pagin`s al leuk, dus hoef ik hier niks voor te doen (alleen maar heel hard duimen) Ben een grote liefhebber van de Glossybox.
    Graag wil ik deze box winnen om
    - te ontdekken of ik een abonnement op de glossybox wil
    - Met valentijn goed voor de dag te komen
    - Ik gek ben op verassingen, en dit is een grote verassing!


    Wie wil er nou niet een Glossybox?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Ik hou van verrassingen en van beautyprodukten, dus de ideale combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Graag maak ik kans op die mooie Glossybox omdat het weer nu zo guur is, mijn huid kan wel een oppepertje gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen met deze Valentine Special! Wat een leuke reacties allemaal!

    De winnares van de Valentine Special is....

    Linda! (reactie 1 februari)
    Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met deze geweldige Glossybox!

    Wil je je gegevens mailen naar info@wearforlove.nl

    BeantwoordenVerwijderen